Qui som

Arreu del món conceptes com la robòtica educativa, la filosofia maker i els moviments opensource estan cristal·litzant en locals que podem anomenar hackerspaces, hacklabs o bé catalanitzats com a ateneus de tecnologia. Es tracta de punts de trobada on gent amb interès comú per a la tecnologia es reuneix per a investigar, desenvolupar, compartir i crear allò que els agrada. Espais oberts vinculats a la innovació social, on es desperten inquietuds als conciutadans i es comparteix el coneixement.

El Tecnoateneu de Vilablareix, neix de les inquietuts de 5 moviments gironins amb el suport de l’Ajuntament de Vilablareix:

Tots ells focalitzats en els àmbits tecnològics de: impressores 3D, drones, robòtica educativa, electrònica recreativa, creativitat, etc… El moviment  March for Science intenta defensar la ciència, demanant que s’augmenti la inversió pública i impulsant que la presa de decisions de qui ens governa es faci amb consell i criteris científics.

Hem preguntat a ChatGPT què és el Tecnoateneu de Vilablareix i ens ha contestat: “El Tecnoateneu de Vilablareix és una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu fomentar el coneixement i l’ús de la tecnologia en la comunitat de Vilablareix. Aquesta organització ofereix una sèrie de programes educatius i activitats relacionades amb la tecnologia, com cursos, tallers i xerrades, dirigits a persones de totes les edats. També compta amb un espai de coworking en el que es pot treballar i col·laborar en projectes tecnològics. En resum, el Tecnoateneu de Vilablareix és una organització que busca promoure el desenvolupament tecnològic en la seva comunitat.” No sabem d’on ho ha tret, però nosaltres no ho hauríem dit millor !!!

Facebook
Twitter
Instagram