Google Keynote al Tecnoateneu

El passat 11 de maig vam obrir les portes a un event organitzat per la gent del google Developer Group de Girona.
Com cada any, Google organitza un event de presentació de les múltiples novetats de les seves tecnologies, i ho emet en obert per compartir-ho amb tothom que tingui interès. Aquest esdeveniment rep el nom de Google IO Keynote.
És tradició que els diferents grups GDG repartits per tot el mon es trobin per visualitzar el video de presentació, i com no podia ser menys, el grup de Girona es va trobar al Tecnoateneu.
Feia uns anys que no es produïa aquest fet degut a les restriccions imposades per la pandemia, per lo que va estar molt bé poder retrobar-nos.
Vàrem aprofitar per fer un pica-pica durant les dues hores que dura l’event, i vàrem poder conversar sobre el que es presentava.
Al començament vàrem fer una connexió en directe amb altres grups repartits pel territori, com per exemple Barcelona, Lleida i Tarragona.
Una estona més tard, vàrem fer una videotrucada amb l’Albert, un membre del GDG Girona que treballa en Google Cloud, i que no es va voler perdre l’esdeveniment i va fer un Meet des de les oficines de Tel-Aviv.
Al final de la Keynote vàrem repartir uns regals gentilesa de Google.
Estigueu atents que properament anunciarem més activitats.